Απεντομώσεις:

Το σύνολο των ενεργείων που αποβλέπουν στην απαλλαγή του χώρου κυρίως από βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα (κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, ψύλλους, μυρμήγκια, κοριούς, σφήκες, σκνίπες, σαράκι, σκώρος αλευριών, αράχνες, ψαλίδα, σκαθάρια χαλιών, ψείρα βιβλίων, σιταρόψειρες, σκαθάρια αποθηκευτικών προιόντων, ψαράκια κ.α.) αποτελούν το κομμάτι της απεντόμωσης. Η εταιτία μας έχοντας υπεύθυνο επιστημονικό προσωπικό, που θα επισκεφθεί το χώρο σας άμεσα, είναι σε θέση να σας εκπονήσει ολοκληρωμένη μελέτη καταπολέμησης εντόμων.

Περιέχει τρία στάδια: 

 

1. ΠΡΟΛΗΨΗ ώστε να διατηρείτε το χώρο σας προφυλαγμένο από κάθε είδους πρόβλημα.

2. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ανάλογα με το είδος του εντόμου και τον χώρο όπου πρέπει να το αντιμετωπίσουμε επιλέγουμε μία από τις παρακάτω μεθόδους ή τον κατάλληλο συνδιασμό τους: ψεκασμό σημείων (με ξεκαστήρες προπιέσεως), ψεκασμό όγκου – χώρου (με εκνεφωτές – fogger), σκονισμός (με συσκευές επιπάσεως), με υποκαπνισμό (χρήση ασφυκτικών αερίων), και με χρήση ειδικού gel για ευαίσθητους χώρους.

3. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ που περιλαμβάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την συγκράτηση του πληθυσμού του εντόμου σε χαμηλά-μηδενικά επίπεδα ή την οριστική απομάκρυνσή του από τον χώρο σας.

Απεντομώσεις Αγρινίο